Barion Pixel

Konzervnyitó

2 990 Ft

A Konzervnyitó 4 munkafüzet párkapcsolati mintáink önálló feltárásához. Sokan azt gondolják, hogy a társkeresés/társteremtés a jelenben kezdődik. Tévednek. Azok a párkapcsolati működési minták, amik dolgoznak bennünk, a múltunkba vezetnek. A Konzervnyitó egy belső utazást segítő anyag, amivel már jópáran elutaztak a múltjukba. 

Hogyan segít?

„Sok éve foglalkozom magammal tudatosan, terápia, önismereti csoportok, meditáció, családállítás és mindenféle jól működő módszeren túl vagyok és rengeteget segítettek nekem. Tudtam, hogy valami aprónak látszó, ámde fontos kavics mégis megakadt a fogaskerekek között, de sehogy sem találtam semmit, csak az eredményt láttam, hogy valahogy a párkapcsolati területem nem működik úgy, ahogy szeretném. A munkafüzetek feldolgozása során megtaláltam a ,kis’ kavicsomat. Nagyon komoly rálátást kaptam és nagy gát szakadt át bennem. Nagyon köszönöm nektek.”
H.
Krisztina

Miből áll a Konzervnyitó?

A Konzervnyitó négy munkafüzete (69 oldal terjedelemben) négy különböző, egymással mégis szorosan összefüggő hatást vesz górcső alá, melyek valamennyiünk életét, önmagunkról és a párkapcsolatunkról alkotott képét döntően befolyásolják. Ez a négy témakör:

  1. Anya és az életbe érkezés (fogantatás, magzati kor, születés, korai gyermekévek)
  2. Család: apa, testvérek, rokonság, transzgenerációs vonal
  3. Tágabb környezet: barátok, közösségek, nemzet, vallás 
  4. Korábbi párkapcsolatok
Kategória:

Érdekelhetnek még…